Voorgerechten
Zeeduivel
Gebakken zeeduivel filet geserveerd met postelein
14,-
Coquille
Gebakken coquilles opgediend met spelt
16,-
EENDENLEVER
Geserveerd met bereidingen van appel
18,-
KALFSWANG
Zacht gegaarde kalfswang vergezeld door beukenzwam
14,-
- supplement kalfszwezerik
9,-
Brood
2,-
- Bretzel met hazelnoten mousse en shisho boter
- Desem Ficelle met oude kaas crème en gerookte boter
- Meergranen desem bol met Oost-Indische kers pesto en buffel boter
Hoofdgerechten
Griet
Gebakken griet filet met beurre blanc saus
24,-
Gebakken Zeetong
Hele gebakken Zeetong +/- 400 gram
34,-
entrecote
Gerijpte Runder Entrecote met stevige rode wijn jus
24,-
Hertenrug
Hertenrug filet geserveerd met een Jägermeister jus
26,-
Groenten
6,-