Voorgerechten
Koolrabi
Frisse ‘salade’ van koolrabi en koji
16,-
Coquille
Gebakken coquilles opgediend met bloemkool en hazelnoten
18,-
Kalfswang
Hierbij een ravioli van schorseneren en amandel
16,-
Eendenlever
Gebakken eendenlever begeleid door stroopwafels.
22,-
Tussengerechten
Pastinaak
Gerookte pastinaak afgemaakt met zilte oester tartaar
16,-
Schelvis
Gepekelde schelvis filet, hierbij gemarineerde spruiten
16,-
Kalfszwezerik
Geserveerd met gepofte knol en gele curry
21,-
Hoofdgerechten
Griet
Gebakken griet filet met champagne beurre blanc.
26,-
Gebakken Zeetong
Hele gebakken Zeetong +/- 400 gram
39,-
Kalfslende
Hierbij bereidingen van aardpeer en piccalilly
26
,-
Hertenrug
Begeleid door groenten van het moment en een stevige rode wijn jus.
28,-
After dinner
Dessert
Friszoet dessert van limoen met suikerbiet
12,-
Kaas
Selectie Nederlandse kazen van het Kaasatelier met begeleidend garnituur
17,50
Sabayon
Luchtig geklopte sabayon met likeur naar keuze
14,-
Koffie/Thee kompleet
Een kop van uw favoriete koffie of thee bereiding,
incl. onze huisgemaakte friandises