A la carte

Signatures

Voorgerechten

 

Zeeduivel

Gebakken zeeduivel filet geserveerd met postelein

14,-

Coquille

Gebakken coquilles opgediend met spelt

16,-

EENDENLEVER

Geserveerd met bereidingen van appel

18,-

KALFSWANG

Zacht gegaarde kalfswang vergezeld door beukenzwam

14,-

  • supplement kalfszwezerik

9,-

Brood
2,-

  • Bretzel met hazelnoten mousse en shisho boter

  • Desem Ficelle met oude kaas crème en gerookte boter

  • Meergranen desem bol met Oost-Indische kers pesto en buffel boter

Hoofdgerechten

 

Griet

Gebakken griet filet met beurre blanc saus

24,-

Gebakken Zeetong

Hele gebakken Zeetong +/- 400 gram

34,-

entrecote

Gerijpte Runder Entrecote met stevige rode wijn jus

24,-

Hertenrug

Hertenrug filet geserveerd met een Jägermeister jus

26,-

Groenten
6,-

  • Krokant gebakken witlof met zoethout

  • Gefermenteerde pompoen met Mole Pablano crème

  • Geroosterde jonge bloemkool, afgemaakt met boter en hazelnoten