A la carte

Onze a la carte gerechten serveren we op dinsdag t/m donderdag,
en tijdens onze extra zondagmiddag lunches.

Voorgerechten

 

Koolrabi

Frisse ‘salade’ van koolrabi en koji

16,-

Coquille

Gebakken coquilles opgediend met bloemkool en hazelnoten

18,-

Kalfswang

Hierbij een ravioli van schorseneren en amandel

16,-

Eendenlever

Gebakken eendenlever begeleid door stroopwafels.

22,-

Tussengerechten

 

Pastinaak

Gerookte pastinaak afgemaakt met  zilte oester tartaar

16,-

Schelvis

Gepekelde schelvis filet, hierbij gemarineerde spruiten

16,-

Kalfszwezerik

Geserveerd met gepofte knol en gele curry

21,-

Hoofdgerechten

 

Griet

Gebakken griet filet met champagne beurre blanc.

26,-

Gebakken Zeetong

Hele gebakken Zeetong +/- 400 gram

39,-

Kalfslende

Hierbij bereidingen van aardpeer en piccalilly

26

,-

Hertenrug

 

Begeleid door groenten van het moment en een stevige rode wijn jus.

28,-

After dinner

 

Dessert

Friszoet dessert van limoen met suikerbiet

12,-

Kaas

Selectie Nederlandse kazen van het Kaasatelier met begeleidend garnituur

17,50

Sabayon

Luchtig geklopte sabayon met likeur naar keuze

14,-

Koffie/Thee kompleet

Een kop van uw favoriete koffie of thee bereiding,
incl. onze huisgemaakte friandises

9,-