Voorgerechten
Buffel mozzarella
Gerookte buffel mozzarella met een frisse salade van beukenzwammen
16,-
Langoustine
Gebakken langoustine met postelein en venkel
18,-
Kalfswang
Hierbij een ravioli van schorseneren en amandel
16,-
Eendenlever
Gebakken eendenlever begeleid door appel tarte tartin.
22,-
Tussengerechten
Hollandse Garnalen
Hierbij bereidingen van aardappel en viltwier
18,-
Knolselder
Geglaceerde knolselder, geserveerd met wilde kruiden en palmsuikerjus
16,-
Kalfszwezerik
Geserveerd met schorseneren en gele curry
21,-
Hoofdgerechten
Rogvleugel
Gebakken rogvleugel met kappertjes en peterselie
26,-
Gebakken Zeetong
Hele gebakken Zeetong +/- 400 gram
39,-
Kalfslende
Begeleid door een stevige rode wijn jus
26
,-
Ree
Gebakken reefilet geserveerd met rode kool en jeneverbes.
28,-
After dinner
Dessert
Karamel dessert van aardperen en zuring
12,-
Kaas
Selectie Nederlandse kazen van het Kaasatelier met begeleidend garnituur
17,50
Sabayon
Luchtig geklopte sabayon met likeur naar keuze
14,-
Koffie/Thee kompleet
Een kop van uw favoriete koffie of thee bereiding,
incl. onze huisgemaakte friandises