A la carte

 

Op dinsdag t/m donderdag,  
zijn onze gerechten ook los te bestellen vanuit onze a la carte kaart.
Zo kunt u zelf uw menu samenstellen.

       – VEGA –

 

Schorseneren

Cannelloni van schorseneren met frisse salade van tulpenbollen

12,-

Mispel

Stoof van mispels met ui en kaas

12,-

Doperwt

Verschillende bereidingen van doperwt met zeekraal en bonenkruid

12,-

Boterboon

Hierbij een mooie saus van pistache en sla

8,-

      – VIS –

Snoek

Gebakken snoekfilet met een stamppot van teunisbloemwortel

14,-

Coquille

Gebakken coquille met beurre noisette

21,-

Noordzeekrab

Salade van Noordzeekrab met pompoen en noten

18,-

Zeetong

Hele gebakken Noordzee tong

39,-

     – VLEES –

 

Eendenlever

Gebakken eendenlever met marbré en sleedoorn

22,-

Kalfszwezerik

Geserveerd met speltrisotto

21,-

Runder entrecote

Vergezeld door geroosterde spruiten

16,-

Reebok

Geserveerd met gnocchi en stevige jus

16,-

            – After dinner –

 

Dessert

Fris dessert van citrusafrikaantjes en gerookte thee

8,-

Kaas

Selectie Nederlandse kazen van het Kaasatelier met begeleidend garnituur

17,50

Sabayon

Luchtig geklopte sabayon met likeur naar keuze

14,-

Koffie/Thee kompleet

Een kop van uw favoriete koffie of thee bereiding,
incl. onze huisgemaakte friandises

9,-