– VEGA –
Schorseneren
Cannelloni van schorseneren met frisse salade van tulpenbollen
12,-
Mispel
Stoof van mispels met ui en kaas
12,-
Doperwt
Verschillende bereidingen van doperwt met zeekraal en bonenkruid
12,-
Boterboon
Hierbij een mooie saus van pistache en sla
8,-
– VIS –
Snoek
Gebakken snoekfilet met een stamppot van teunisbloemwortel
14,-
Coquille
Gebakken coquille met beurre noisette
21,-
Noordzeekrab
Salade van Noordzeekrab met pompoen en noten
18,-
Zeetong
Hele gebakken Noordzee tong
39,-
– VLEES –
Eendenlever
Gebakken eendenlever met marbré en sleedoorn
22,-
Kalfszwezerik
Geserveerd met speltrisotto
21,-
Runder entrecote
Vergezeld door geroosterde spruiten
16,-
Reebok
Geserveerd met gnocchi en stevige jus
16,-
– After dinner –
Dessert
Fris dessert van citrusafrikaantjes en gerookte thee
8,-
Kaas
Selectie Nederlandse kazen van het Kaasatelier met begeleidend garnituur
17,50
Sabayon
Luchtig geklopte sabayon met likeur naar keuze
14,-
Koffie/Thee kompleet
Een kop van uw favoriete koffie of thee bereiding,
incl. onze huisgemaakte friandises