A la carte

Onze a la carte gerechten serveren we op dinsdag t/m donderdag,
en tijdens onze extra zondagmiddag lunches.

Voorgerechten

 

Buffel mozzarella

Gerookte buffel mozzarella met een frisse salade van beukenzwammen

16,-

Langoustine

Gebakken langoustine met postelein en venkel

18,-

Kalfswang

Hierbij een ravioli van schorseneren en amandel

16,-

Eendenlever

Gebakken eendenlever begeleid door appel tarte tartin.

22,-

Tussengerechten

 

Hollandse Garnalen

Hierbij bereidingen van aardappel en viltwier

18,-

Knolselder

Geglaceerde knolselder, geserveerd met wilde kruiden en palmsuikerjus

16,-

Kalfszwezerik

Geserveerd met schorseneren en gele curry

21,-

Hoofdgerechten

 

Rogvleugel

Gebakken rogvleugel met kappertjes en peterselie

26,-

Gebakken Zeetong

Hele gebakken Zeetong +/- 400 gram

39,-

Kalfslende

Begeleid door een stevige rode wijn jus

26

,-

Ree

 

Gebakken reefilet geserveerd met rode kool en jeneverbes.

28,-

After dinner

 

Dessert

Karamel dessert van aardperen en zuring

12,-

Kaas

Selectie Nederlandse kazen van het Kaasatelier met begeleidend garnituur

17,50

Sabayon

Luchtig geklopte sabayon met likeur naar keuze

14,-

Koffie/Thee kompleet

Een kop van uw favoriete koffie of thee bereiding,
incl. onze huisgemaakte friandises

9,-